Tâmplărie PVC

Ferestre
Uși și panouri speciale 
Sisteme glisante

Profile

VISAN PLAST CONSTRUCT implementează un produs tehnic corect. Urmărește îndeaproape indicatorii de calitate pentru profilele din PVC și Aluminiu, modul optim de prelucrare, sistemele de armare, sistemele de închidere ale producătorilor GEVISS și SIEGENIA, asigurându-se astfel de confecționarea unui produs de cel mai înalt nivel. Întrucât compania se orientează spre satisfacerea clienților, VISAN PLAST CONSTRUCT operează cu profile din clasa PREMIUM, CONFORT și ECONOM. Astfel, având soluții pentru toate bugetele.

 FORIS - clasa econom

Profil de origine germană
Profil de 5 camere
2 foi de sticlă - 24 mm
Sudură clasică
Design rotunjit
60 mm adâncime
1,5 - 2 mm armatură

Ferestrele din profilul Foris au un aspect elegant, iar design-ul rotunjit al profilului face ferestrele și mai grațioase și unice. Datorită netezirii perfecte, murdăria nu se acumulează pe ele, iar suprafața rămâne aceeași pe toată durata de viață. Ferestrele Foris sunt complet adaptate la toate condițiile climatice. Aceste ferestre reprezintă o alternativă economică pentru izolarea locuinței dvs.!

VEK 70 - clasa confort

Profil de origine germană

Profil de 5 camere

2 - 3 foi de sticlă, 32 - 44 mm

Sudură clasică

Design drept

70 mm adâncime

1,5 - 2 mm armatură

Veka 70 prezintă un sistem inovativ de ferestre și uși cu 5 camere de izolare ce asigură un coeficient termic de 1,3Wm2/k, având în același timp un design minimalist ce permite o iluminare superioară a încăperii dvs. Prezintă optică elegantă prin suprafețe înclinat la 20. Vitrare în 3 rânduri de sticlă permite o izolare fonică superioară.

VEKA 82 - clasa premium

Profil de origine germană
Profil de 7 camere
3 foi de sticlă, 44 mm
Sidură clasică
Design drept
82 mm adâncim
1,5 - 2 mm armatură

Sistem perfect pentru un viitor eficient! Sistemul Veka Softline 82 pentru case pasive se dezvoltă ca o platformă de bază pentru ferestre și uși din PVC ce vor îndeplini toate cerințele și în viitor. Prin continua dezvoltare, sistemul este deja pregătit să facă față unor viitoare solicitări și norme de economisire a energiei.

Sistem Culisant Batant  

Soluție economică pentru uși glisante!

Cu toate că sunt mai mari, înalte și grele, aceste sisteme se pot bata și culisa lateral foarte ușor. Cerceveaua este batată, apoi culisantă în paralel, economisind astfel spațiu. Pentru a închide, cerceveaua va fi adusă din nou în poziția de batare, respectiv închidere.

Sistem Culisant Batant

Sistemul culisant batant nu utilizează spațiul din interior pentru deschidere

Din profilele normale cu șine pe tocuri orizontale Greutăți ale cercevelei de până la 200 kg Mecanism de rulare, ușor de manevrat, silențios și durabil.
Confort datorită montării sistemului de feroneriei la distanță mare față de toc.