top of page

Tâmplărie Aluminiu

Ferestre
Uși 
Glisante
Terase

 

Tâmplăria din aluminiu este cea mai bună alternativă pentru construcțiile deosebite, oferind un grad mare de rezistență mecanică. Vopsirea acestei tâmplării se face în câmp electrostatic și se poate executa întro mare varietate de culori. Sunt folosite diferite serii de profile, de la cele fără barieră termică la cele cu grad ridicat de izolare termică. Îmbinarea mecanică a aluminiului se face prin sertizare și nu prin îmbinarea mecanică cu șurub, ceea ce conferă o durată de viață mult mai mare. Ferestrele și ușile din tâmplărie de aluminiu sunt recomandate pentru sedii de firmă, instituții, magazine cu trafic mare sau școli.

KURTOGLU T60

● Marcă Turcia

● Adâncime de 60 mm
● Barieră termică de 24 mm

● Etanșare în două rânduri de garnituri

● Pachet sticlă de  24-32 mm

● Coeficient termic de 2,67 W/m2K

● Design rotunjit 

KURTOGLU T74

● Marcă Turcia

● Adâncime de 74 mm
● Barieră termică de 32mm

● Etanșare în trei rânduri de garnituri

● Pachet sticlă de  32-40 mm

● Coeficient termic de 2,33 W/m2K

● Design drept

KURTOGLU 30C

Perfect pentru structuri mici si mijlocii, precum si în cazurile în care produsul nu primeste sarcini operationale mari. Sistemul Kurtoglu 30 Ceste potrivit pentru acele cazuri în care problema costului materialului este primordiala.

KURTOGLU 51SL

Sistemele glisante cu deschidere în plan paralel sunt foarte practice pentru încaperile cu trafic intens sau care necesita spațiu mare de intrare, fiind caracterizate prin usurinta în manevrare si rezistenta la uzura.

bottom of page