top of page
Aluminium Fabrication

Tâmpărie Aluminiu

Ferestre

Uși și panouri speciale

Sistem glisant 

Pereți cortină

Fațade

Profile

Tâmplăria din aluminiu este cea mai bună alternativă pentru construcțiile deosebite, oferind un grad mare de rezistență mecanică. Vopsirea acestei tâmplării se face în câmp electrostatic și se poate executa întro mare varietate de culori. Sunt folosite diferite serii de profile, de la cele fără barieră termică la cele cu grad ridicat de izolare termică. Îmbinarea mecanică a aluminiului se face prin sertizare și nu prin îmbinarea mecanică cu șurub, ceea ce conferă o durată de viață mult mai mare. Ferestrele și ușile din tâmplărie de aluminiu sunt recomandate pentru sedii de firmă, instituții, magazine cu trafic mare sau școli.

ALDOKS.png
kURTOGLU 60 t.jpg
KURTOGLU 74 T.jpg

Profil ALDOKS - clasa econom

1 - 2 foi de sticlă, 4 -24 mm 
Sudură clasică
Design drept
45 mm adâncime
Perfect pentru construcții de interior
Feronerie G-U

Sistemul permite construcții de diverse complexități arhitecturale. Este potrivit pentru fabricarea structurilor tipice de ferestre și uși, vitrine, balcoane, vestibule, partiții spațiale etc. Datorită caracteristicilor sale, sistemul se potrivește perfect cu orice design modern. Perfect pentru structuri mici și mijlocii, precum și în cazurile în care produsul nu primește sarcini operaționale mari. Sistemul Aldoks este potrivit pentru acele cazuri în care problema costului materialului este primordială.

KURTOGLU 60T - clasa confort

Profil turcesc
2 - 3 foi de sitclă. 24 - 32 mm
Sudură clasică
Design rontunjit
60 mm adâncime
Feronerie G-U

Profilul turcesc Kurtoglu 60T reprezintă alegerea perfectă pentru calitate superioară și preț rezonabil. Deține îmbinări practice și perfecte ale colțurilor. Durată de viață ridicată și coeficient de transmisie trmică de Uf=2,67 W/m2K.

KURTOGLU 74T - clasa premium

Profil turcesc
2 - 3 foi de sticlă, 24 - 32 mm
Sudură clasică
Design drept
74 mm
Feronerie G - U

Profilele Kurtoglu din clasa Premium au o greutate redusă cu efect direct asupra duratei de viață a mecanismelor de închidere. Culoarea rămâne neschimbată în timp datorită vopsirii în câmp electrostatic. Prezintă fiabilitate și întreținere ușoara

galerie-usi-glisante-2.png

Sistem glisant cu deschidere în plan paralel

Sistemele glisante cu deschidere în plan paralel sunt foarte practice pentru încăperile cu trafic intens sau care necesită spațiu mare de intrare, fiind caracterizate prin ușurință în manevrare și rezistență la uzură. Combinaţia optimă dintre uşa glisantă şi fereastra oscilo-batantă oferă o utilizare confortabilă şi cea mai simplă acţionare Pentru aerisire se poate doar rabata aripa mobilă sau se poate deschide complet. Cerceveaua elegantă este coplanară la exterior şi suprapusă la interior asigurând astfel etanşarea optimă.

Sistem glisant pliant

Uşile glisant -pliante realizează cu adevarat economie de spaţiu. Astfel se pot practic deschide pereţi întregi din sticlă. Elementele se strâng pachet repede şi compact. În funcţie de domeniul de utilizare sunt disponibile două variante constructive: Uşi pliante cu izolaţie termică superioară pentru exterior. Pachetul de cercevele al acestei uşi izolate termic poate fi pliat foarte uşor în interior sau în exterior, putând fi deplasat spre stanga şi/ sau spre dreapta. Panourile mobile alunecă practic fără zgomot pe şine, ghidate jos şi sus. Acest lucru face legatura perfectă între exterior şi interior.

armonica.jpg
bottom of page