obloane-aluminiu.jpg

Accesorii

Sprosuri interioare 
Sprosuri exterioare
Sisteme de plase
Rolete
Obloane

Sprosuri

Sprosuri interioare

Elemente decorative introduse in interiorul

pachetului termopan

Dimensiune de 8, 18 sau 26 mm 

Culori standard

exterior_edited.jpg

Sprosuri exterioare

Elemente decorative lipite pe suprafața interioară

și exterioară a sticlei 

Dimensiune 26 mm sau 35 mm

Culori standard

Plase pentru insecte

Plasă de tip balama 

Se fixează cu balamale pe cadrul ferestrei sau ușii de balcon.

Plase se închide în interior, iar pe perioada de iarnă se poate demonta ușor.

Plasă de tip plisse

Cea mai recentă invenție japoneză, foarte simplu și ușor de manevrat, deoarece funcționează pe baza unui sistem cu arcuri. Plasa de tip mai este durabilă și fiabilă, oferind o soluție practică originală pentru uși și ferestre de mari dimensiuni. Construcția sa specială garantează o închidere ermetică.

Rulouri

Rulouri aplicate

Sunt utilizate în clădirile deja existente. Covorul de lamele rulat se află într-o cutie de aluminiu aflată pe perete, caseta fiind în același timp și o parte decorativă.

Rulouri tencuibile

Sunt utilizate mai ales la clădirile noi, dar pot fi montate și în clădirile deja existente. Covorul de lamele rulate se află într-o cutie din aluminiu ascunsă în zidărie.

   Obloane   

Reprezintă elemente arhitecturale cu o mare valoare estetică, ce conferă dinamism și prestigiu fațadei locuinței. Indiferent de modelul ales, obloanele din aluminiu au maximă rezistență și stabilitate grație profilelor din aluminiu, a feroneriei și accesoriilor de foarte bună calitate.
Au avantajul asigurării printr-un singur produs a barierei termice, fonice și vizuale prin simpla înclinare a lamelelor. De asemenea, asigură protecția împotriva ploii, vântului și prafului, conferind un spor de securitate căminului. Acestea pot fi fabricate în orice culoare din gama RAL și au o garanție de doi ani, durata medie de viață este in jur de 20-25 de ani.